Criteris Dietètics

criteris dietetics1

Una alimentació adequada hauria d’aportar-nos els nutrients bàsics que són sis:

  • Aigua

    És l´element bàsic per a la vida, ja que és el principal constituent del nostre organisme

  • Minerals

    Regulen els processos metabòlics del nostre organisme i són necessaris per la formació dels ossos, com el calci. La font més important de calci és la llet

  • Vitamines

    La seva principal funció és regular les reacions químiques que formen els processos vitals del nostre organisme

  • Proteïnes

    Són indispensables per a la reconstrucció de les cèl.lules i de les defensas de l´organisme. Han de ser presents als aptas de cada dia

  • Greixos

    Constitueixen la nostra reserva energètica. Són la font principal d´àcids grassos essencials.

  • Hidrats de carboni

    Aporten l’energia que l`organisme utilitza de forma immediata

Es recomana una Dieta Diària composta per :

  • Grup de les fruites i hortalitzes : 2 racions, una crua.
  • Grup de les verdures : 2 racions
  • Grup de la carn i del peix : 2 racions
  • Ous : No sobrepassar els 3 ó 4 per setmana
  • Grup del pa i les fècules : 5 racions
  • Grup de la llet i derivats : 2 racions

criteris dietetics2

 
 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies