Gestió

IMG_1840Per aconseguir un alt nivell d´exigència és important vigilar que sempre hi hagi un equilibri de costos, que només es pot aconseguir amb:

  • una bona gestió en les compres de matèries primes
  • una bona gestió en la recepció de mercaderies
  • una bona gestió en l´elaboració i càlcul de la matèria prima necesaria per menú

Per altra banda, disposem de tots els serveis administratius, de compres i de personal centralitzats, és per això que podem ser competitius i donar un servei de més qualitat que altres empreses del sector, dedicant més pressupost a d´altres partides com personal i formació.

Comptar amb un Supervisor de Centres ens permet de mantenir el nivell d´exigència desitjat, preocupant-nos no tan sols de vigilar la qualitat de que parlem, sinó aportant solucions a la monotonia i manca de creativitat que en qualsevol menjador col.lectiu es produeixen amb el temps.

 
 

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR
Aviso de cookies